HomeOver ons
Over ons

Administratiekantoor Gouda

Administratiekantoor Gouda is groot geworden door bewust klein te blijven. Het kantoor telt momenteel twaalf goed opgeleide medewerkers, die geregeld nog even de studieboeken induiken om adequaat om te kunnen gaan met de continue ontwikkelingen op het gebied van boekhouding en belastingen. Wat door veel ondernemers als noodzakelijk kwaad wordt ervaren is voor ons een uitdaging, administratie is ons vak.

Dat vak nemen we uiterst serieus, toch is de sfeer binnen ons kantoor gemoedelijk en klanten voelen zich al snel op hun gemak. We houden van korte lijnen, u heeft dan ook over het algemeen te maken met een vast contactpersoon. Maar ook als die even niet beschikbaar is, is er hierdoor bijna altijd wel iemand die uw dringende vragen kan beantwoorden.

Zo zijn we altijd tot uw dienst, persoonlijk, betrokken en vakkundig. En dat maakt administratiekantoor Gouda tot ideale partner van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf.

Onze expertise

Wij zijn boekhouders, geen accountants

Dat wil voor de meeste midden- en kleinbedrijven vooral zeggen dat er lagere kosten gemoeid gaan met hun bedrijfs- en fiscale administratie dan wanneer direct een accountant wordt ingeschakeld. Met de kennis en kunde die we in eigen huis hebben kunnen wij u uitstekend begeleiden bij uw administratie en belastingzaken, en u van relevant bedrijfs- en belastingadvies voorzien. En dat tegen een interessante prijs.

Zolang u niet meer dan 50 medewerkers, 8 miljoen omzet of 3 miljoen op de balans heeft is het namelijk helemaal niet persé nodig om een accountant in te schakelen. En is dat moment dan toch daar, of stuitten we op een vraagstuk waarbij de specifieke kennis van een accountant wél nodig is, dan schakelen we die pas op dat moment in. We werken in dat geval samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk. Een samenwerking die al sinds jaar en dag heel kostenefficiënt is gebleken.

Dus of het nu om boekhouding, aangiftes, jaarrekeningen en/of salarisadministratie gaat, of u nu een eenmanszaak, een maatschap, een VOF, een BV of een NV hebt of zelfstandige zonder personeel bent, de vakmensen van Gouda zorgen er voor dat u zich kunt focussen op uw core-business!