HomeDienstenStarters begeleiding

Startersbegeleiding

Begeleiden van startende ondernemers

Ja hoor, je gaat het doen. Je wordt zelfstandig ondernemer. Misschien heb je er al een tijd over nagedacht, misschien is het een impulsief besluit, misschien zijn het de omstandigheden die je er toe hebben gezet. Hoe dan ook komt er best wel het een en ander bij kijken om je eigen bedrijf te beginnen. Maar hoe pak je dat nou aan zonder gelijk bakken met geld uit te geven aan, in jouw ogen dan toch, bijzaken. En wat is voor jou op dat moment eigenlijk de beste bedrijfsvorm?

Starters begeleiding
Starters begeleiding

Bezorg jezelf geen slapeloze nachten, die energie kun je beter in je bedrijf stoppen. Kom daarom al in een vroeg stadium langs bij  Administratiekantoor Gouda voor een vrijblijvend adviesgesprek. Daarin bespreken we waar je als starter zoal rekening mee moet houden en brengen we helder in beeld wat wij voor je zouden kunnen betekenen. Denk daarbij aan advisering op het gebied van rechtsvormen en daarmee gepaard gaande fiscale en juridische voor- en nadelen, opstellen van firmacontractenkredietaanvragen en begrotingen, advies bij overnames en aanmeldingen bij overheidsinstanties als De Belastingdienst en het UWV.

Ondernemen is Doen! Pak dus die telefoon en bel voor die vrijblijvende afspraak, dan maken we ons samen sterk voor jouw droom.