HomeDienstenBoekhouding

Boekhouding

Boekhouding kunnen we u in verschillende variaties aanbieden.

Wij verzorgen uw complete boekhouding

U levert uw losse administratie aan, zoals bonnetjes en facturen, en wij verwerken dat in onze administratieve software. Na het invoeren van deze administratie leveren we u relevante informatie aan zodat u een helder overzicht heeft van openstaande facturen, af te dragen omzetbelasting en gemaakt kosten.

Boekhouding
Boekhouding

U verzorgt zelf uw boekhouding

Hierbij kunnen we nog onderscheid maken in hoe ver u daarin gaat. U kunt bijvoorbeeld tot en met de aangifte omzetbelasting zelf doen, of zelf uw administratie bijhouden en die aangifte aan ons over laten of een andere variant. Dat hangt helemaal af van uw mogelijkheden, wensen en budget. Hoe dan ook kijken we met u mee en checken of een en ander correct verloopt. En zo nodig koppelen we dat aan u terug zodat er bijtijds kan worden gecorrigeerd en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Online boekhouden

Met de software van Snelstart is het ook mogelijk om zelf uw boekhouding online bij te houden. Ook die mogelijkheid kunnen we u bieden. Heeft u interesse, maak dan een afspraak om dat te bespreken. Wij kunnen u dan adviseren of het in uw specifieke situatie de oplossing is. Uit kostenoverweging kan het lokaal bijhouden van de boekhouding toch nog interessanter zijn.

Boekhouding