HomeDienstenBedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Administratiekantoor Gouda heeft al ruim 40 jaar te maken met een brede diversiteit aan bedrijven en organisaties. Die ervaring zetten we graag in om u ook adviserend te kunnen begeleiden bij het opzetten, continueren, overnemen of beëindigen van uw onderneming.

Welke rechtsvorm is bijvoorbeeld voor uw situatie de meest geschikte? Een eenmanszaak, man-vrouw firma, een VOF, maatschap of stichting. Of is een BV of NV voor u de beste keuze.

Wat moet er voor de verschillende bedrijfsvormen zoal worden vastgelegd? Zijn huwelijkse voorwaarden verstandig, moet er een vennootschapsovereenkomst worden gemaakt, is uw onderneming btw-plichtig, moet er een lening worden afgesloten en wat is daarvoor nodig, welke verzekeringen zijn nodig, welke zijn handig?

Wat komt er kijken bij het aannemen van personeel? Arbeidsovereenkomst, cao, arbo, ziekteverzuim, secundaire arbeidsvoorwaarden, hoe pakt u het aan?

Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies

Het opstellen van een financieel plan is vaak een goede leidraad voor te maken keuzes. Is er sprake van het beëindigen van een bedrijf, overlijden of arbeidsongeschiktheid, dan kan ook dat in het financieel plan worden meegenomen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Er komt nogal wat kijken dus, bij het beginnen van een bedrijf. Voor de één wat meer dan voor de ander. Maar dat is geen reden om er niet aan te beginnen, zeker met de wetenschap dat wij bij Administratiekantoor Gouda u veel zorgen uit handen kunnen nemen.

Een goed ondernemer kan goed luisteren. Wij kunnen ook goed luisteren, en hebben bovendien veel te vertellen. Maak nu een afspraak voor een goed gesprek: 0182 530266