HomeDienstenAangifte particulieren

aangifte particulieren

Met Oud en Nieuw achter de rug is het voor je er erg in hebt weer april. Tijd voor de belastingaangifte. De bonnetjes verzameld, de hypotheekgegevens bij de hand, het aangifteformulier voor je neus, op beeldscherm of papier.

Maar dan komen de vragen. Heb ik alle aftrekposten verwerkt, heb ik nog recht op bijvoorbeeld zorgtoeslag en/of kindgebonden budget? Heb ik nou de rente en andere kosten van mijn hypotheek goed verwerkt, en hoe doe ik dat nou met de kosten van die verbouwing? En de verdeling van de hypotheekrente aftrek tussen mij en mijn partner, heb ik dat slim aangepakt?

Al met al komen er nog best complexe vraagstukken langs bij het invullen van dat aangifteformulier, en dan is het goed om te weten dat het voor ons bij Administratiekantoor Gouda een routinezaak is. Wij kunnen de aangifte voor u verzorgen, al vanaf € 80,- inclusief btw. Uiteraard kan dat bedrag hoger worden als de aangifte complexer is en dus meer tijd vraagt, maar dat laten we u weten voor we verder gaan. Geen verrassingen achteraf.

Aangifte particulieren