HomeBoekhouder Gouda

Boekhouder Gouda

Als boekhouder kunnen we u in verschillende manieren van dienst zijn.

De Boekhouder van Gouda verzorgt uw complete boekhouding

U levert uw losse administratie aan, zoals bonnetjes en facturen, en wij verwerken dat in onze administratieve software. Na het invoeren van deze administratie leveren we u relevante informatie aan zodat u een helder overzicht heeft van openstaande facturen, af te dragen omzetbelasting en gemaakt kosten.

Boekhouder Gouda
Boekhouder Gouda

U verzorgt zelf uw boekhouding

Hierbij kunnen we nog onderscheid maken in hoe ver u daarin gaat. U kunt bijvoorbeeld tot en met de aangifte omzetbelasting zelf doen, of zelf uw administratie bijhouden en die aangifte aan ons over laten of een andere variant. Dat hangt helemaal af van uw mogelijkheden, wensen en budget. Hoe dan ook kijken we met u mee en checken of een en ander correct verloopt. En zo nodig koppelen we dat aan u terug zodat er bijtijds kan worden gecorrigeerd en u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

U kunt voor het bijhouden van uw administratie zelf bepalen welke software u daarvoor gebruikt.
Accountview  • Snelstart

Ook in de keuze van uw softwarepakket kunnen we u adviseren.

Online boekhouden

Met een aantal van de eerder genoemde software is het ook mogelijk om uw boekhouding online bij te houden. Ook die mogelijkheid kunnen we als boekhouder u bieden. Heeft u interesse, maak dan een afspraak om dat te bespreken. Wij kunnen u dan adviseren of het in uw specifieke situatie de oplossing is. Uit kostenoverweging kan het lokaal bijhouden van de boekhouding toch nog interessanter zijn.

Boekhouder Gouda