folded-corner-sml
Nieuwe Gouwe O.Z. 9a | 2801 SB Gouda | Tel. 0182 530266
Fax 0182 537338 | info@administratiekantoorgouda.nl

"Maak het niet ingewikkelder dan het is!"

"Aantrekkelijke tarieven voor een hoge kwaliteit van dienstverlening"

"Wij houden het overzicht, zodat u zich kunt focussen op uw core business"

"Geen stroop om de mond smeren maar zeggen waar het op staat, daar heeft een klant veel meer aan"

"De ideale partner van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf"

"Boekhouding ja, daar hebben we hier wel kaas van gegeten"

012345

Wij zijn boekhouders, geen accountants. Dat wil voor de meeste midden- en kleinbedrijven vooral zeggen dat er lagere kosten gemoeid gaan met hun bedrijfs- en fiscale administratie dan wanneer direct een accountant wordt ingeschakeld. Met de kennis en kunde die we in eigen huis hebben kunnen wij u uitstekend begeleiden bij uw administratie en belastingzaken, en u van relevant bedrijfs- en belastingadvies voorzien. En dat tegen een interessante prijs.

Zolang u niet meer dan 50 medewerkers, 8 miljoen omzet of 3 miljoen op de balans heeft is het namelijk helemaal niet persé nodig om een accountant in te schakelen. En is dat moment dan toch daar, of stuitten we op een vraagstuk waarbij de specifieke kennis van een accountant wél nodig is, dan schakelen we die pas op dat moment in. We werken in dat geval samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk. Een samenwerking die al sinds jaar en dag heel kostenefficiënt is gebleken.

Dus of het nu om boekhouding, aangiftes, jaarrekeningen en/of salarisadministratie gaat, of u nu een eenmanszaak, een maatschap, een VOF, een BV of een NV hebt of zelfstandige zonder personeel bent, de vakmensen van Gouda zorgen er voor dat u zich kunt focussen op uw core-business!

Administratiekantoor Gouda maakt gebruik van cookies om deze website voor jou te optimaliseren.
Akkoord en sluiten