folded-corner-sml
Nieuwe Gouwe O.Z. 9a | 2801 SB Gouda | Tel. 0182 530266
Fax 0182 537338 | info@administratiekantoorgouda.nl

"Maak het niet ingewikkelder dan het is!"

"Aantrekkelijke tarieven voor een hoge kwaliteit van dienstverlening"

"Wij houden het overzicht, zodat u zich kunt focussen op uw core business"

"Geen stroop om de mond smeren maar zeggen waar het op staat, daar heeft een klant veel meer aan"

"De ideale partner van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf"

"Boekhouding ja, daar hebben we hier wel kaas van gegeten"

012345

De stad Gouda mag dan bekend staan om de kaasmarkt, bij Administratiekantoor Gouda zijn we eigenlijk op en van alle markten thuis. Op alle markten als het gaat om al die verschillende branches waarin we onze diensten inzetten, van alle markten als het gaat om het aanbod binnen ons dienstverleningspakket.

Horeca en handel, de bloemist en de bakker, de metaal- en de medische sector, de kleine zelfstandige en de onderneming met een uitgebreide salarisadministratie, Administratiekantoor Gouda heeft in vele sectoren grip op de administratieve en belastingtechnische zaken die in de specifieke branche belangrijk zijn. Daarbij zijn we u niet alleen van dienst bij concrete zaken als boekhouding, het opstellen van de jaarrekening, het bijhouden van de salarisadministratie en het doen van aangiftes, we spelen daarin ook graag een adviserende rol. We kunnen u adviseren op het gebied van belastingen, maar ook bij het opzetten en continuëren van uw bedrijf willen we u graag met onze jarenlange ervaring ter zijde staan.

In het menu Diensten leest u meer over onze specifieke diensten Boekhouden, Jaarrekening, Belastingaangifte, Salarisadministratie, Bedrijfsadvies en Belastingadvies.

Administratiekantoor Gouda maakt gebruik van cookies om deze website voor jou te optimaliseren.
Akkoord en sluiten