folded-corner-sml
Nieuwe Gouwe O.Z. 9a | 2801 SB Gouda | Tel. 0182 530266
Fax 0182 537338 | info@administratiekantoorgouda.nl

"Maak het niet ingewikkelder dan het is!"

"Aantrekkelijke tarieven voor een hoge kwaliteit van dienstverlening"

"Wij houden het overzicht, zodat u zich kunt focussen op uw core business"

"Geen stroop om de mond smeren maar zeggen waar het op staat, daar heeft een klant veel meer aan"

"De ideale partner van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf"

"Boekhouding ja, daar hebben we hier wel kaas van gegeten"

012345

Voor de belastingaangfite gaan we er met u eens goed voor zitten. De administratie is op orde, die hebben wij tenslotte voor of samen met u gedaan, dus de basis van de aangifte is routine. Maar het is ook een belangrijk moment om samen met u te kijken naar de opties voor winstverdeling, willekeurige afschrijvingen en middeling. En als er sprake is van fiscale partners, hoe de toerekening van verschillende posten optimaal kan worden toegepast. Zo zorgen we er samen voor dat de belastingaanslag voor u zo gunstig mogelijk uitvalt.

Vennootschap
Voor venootschappen zoals BV's of NV's verzorgen we ook de aangifte vennootschapsbelasting. Bij die aangifte wordt onder meer gekeken naar de winst- en verliesrekening, willekeurige afschrijvingen en dividend uitkering.

VOF en eenmanszaak
Voor een VOF of een eenmanszaak moeten de balans en winst- en verliesrekening worden verwerkt in de persoonlijke aangifte inkomstenbelasting. Wij berekenen de voor u te verwachten aanslag door ook persoonlijke gegevens zoals een eigen woning, hypotheek en banksaldo's in de aangifte te verwerken.

We controleren ook of er geen toeslagen waar u nog recht op heeft over het hoofd gezien zijn, zoals kinderopvangtoeslag en zorgtoeslag. Als dat nodig is vragen wij die natuurlijk direct nog voor u aan. Behalve de aanslag inkomstenbelasting ontvangt u, op basis van het resultaat van uw VOF of eenmanszaak, ook een aanslag Zorgverzekeringswet van de Belastingdienst.

Administratiekantoor Gouda maakt gebruik van cookies om deze website voor jou te optimaliseren.
Akkoord en sluiten