folded-corner-sml
Nieuwe Gouwe O.Z. 9a | 2801 SB Gouda | Tel. 0182 530266
Fax 0182 537338 | info@administratiekantoorgouda.nl

"Maak het niet ingewikkelder dan het is!"

"Aantrekkelijke tarieven voor een hoge kwaliteit van dienstverlening"

"Wij houden het overzicht, zodat u zich kunt focussen op uw core business"

"Geen stroop om de mond smeren maar zeggen waar het op staat, daar heeft een klant veel meer aan"

"De ideale partner van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf"

"Boekhouding ja, daar hebben we hier wel kaas van gegeten"

012345

Met Oud en Nieuw achter de rug is het voor je er erg in hebt weer april. Tijd voor de belastingaangifte. De bonnetjes verzameld, de hypotheekgegevens bij de hand, het aangifteformulier voor je neus, op beeldscherm of papier.

Maar dan komen de vragen. Heb ik alle aftrekposten verwerkt, heb ik nog recht op bijvoorbeeld zorgtoeslag en/of kindgebonden budget? Heb ik nou de rente en andere kosten van mijn hypotheek goed verwerkt, en hoe doe ik dat nou met de kosten van die verbouwing? En de verdeling van de hypotheekrente aftrek tussen mij en mijn partner, heb ik dat slim aangepakt?

Al met al komen er nog best complexe vraagstukken langs bij het invullen van dat aangifteformulier, en dan is het goed om te weten dat het voor ons bij Administratiekantoor Gouda een routinezaak is. Wij kunnen de aangifte voor u verzorgen, al vanaf € 80,- inclusief btw. Uiteraard kan dat bedrag hoger worden als de aangifte complexer is en dus meer tijd vraagt, maar dat laten we u weten voor we verder gaan. Geen verrassingen achteraf.

Administratiekantoor Gouda maakt gebruik van cookies om deze website voor jou te optimaliseren.
Akkoord en sluiten